Proizvodi
0 kom 0
Izaberi savršen mobitel za sebe iz Samsung Galaxy A serije!

BIRAJ SAMSUNG GALAXY A SERIJU

Datum objave: 10.09.2020

Samsung nam je predstavio Galaxy A seriju i svi smo oduševljeni. Mnoštvo modela, zanimljiv mladenački dizajn, specifikacije koje oduševljavaju i prihvatljiva cijena. Pitaš kako u mnoštvu odličnih telefona naći savršen za sebe? Odgovore na to pitanje daje ti BigBuy.ba tim!

 

 

Za ljubitelje filmova

Ako prijatelji tebe pitaju što je novo na Netflixu i tebe bi birali kao joker zovi kad su serije u pitanju onda je pravi mobitel za tebe Samsung Galaxy A71.  Njegove veliki 6.7" zaslon savršen je za gledanje filmova kada se nalaziš u tramvaju ili vlaku, a baterija kapaciteta 4000 mAh osigurava ti da se ne moraš brinuti da će ti se mobitel brzo isprazniti.

 

 

Za ljubitelje fotografije

Ako te frendovi zafrkavaju da si influencer, a tvoje fotografije na instagramu su tema mnogih kava onda biraj Samsung A51! Njegova četverostruka kamera sastoji se od 48 širokokutne kamere, 12 MP ultra širokokutne kamere, 5 MP makro kamera te 2 MP kamere sa senzorom dubine.

Ova kombinacija kamera daje ti vrhunske fotografije okoline, odličan kontrast, profesionalni bokeh efekt i mogućnost fotografiranja oku jedva vidljivih stvari. Sve što ti treba, zar ne?

Za one koji ne ispuštaju mobitel iz ruku

Ako si jedan/jedna od onih koji kažu da im prijatelji žive u telefonu i da ne mogu bez njega onda je za tebe Samsung A21s! Nevjerojatan Infinity-U zaslon veličine 6.1" i četverostruka kamera ispunit će tvoje slobodno vrijeme bilo da gledaš filmove ili testiraš svoju kreativnost. Ipak ono što će te oduševit je nevjerojatna baterija kapaciteta 5000 mAh koja traje cijeli dan i kod najzahtjevnijih korisnika! 

 

Samsung Galaxy A serija

Samsung Galaxy A serija prepoznatljiva je po svom mladenačkom dizajnu i žarkim bojama. Odlične specifikacije, veliki, pregledni zasloni i kamere koje inače krase modele više klase čine ove mobitele jednima od najpoželjnijih na tržištu. 

Pročitajte i…

Newsletter
Prvi saznaj za super popuste i novosti iz svijeta mobitela
To-top