Proizvodi
0 kom 0
Početna Proizvodi Pametni uređaji Robot usisivači MI ROBOT USISIVAČ - MOP 2 PRO WHITE

MI ROBOT USISIVAČ - MOP 2 PRO WHITE

Šifra proizvoda: 3859
Cijena
759,00 KM
MPC:
834,90 KM
U cijenu je uključen PDV (17%)
Dostava brzom poštom u roku 24-48h
Ovaj proizvod možete platiti pouzećem, karticama na rate, e-bankarstvom
Tehničke karakteristike
Dimenzija
353 x 96.5 x 353 mm
Težina
3.7 kg
Bluetooth
DA
Mogućnost vađenja baterije
NE
Kapacitet baterije
5200 mAh
Usisna snaga
3000Pa
Prostor za čišćenje
do 240 m²
Kapacitet spremnika za prašinu
450 ml
Spremnik za vodu
250 ml
Stanje
Novo
Garancija / Jamstvo
12 mjeseci
O proizvodu

Usisivač Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

Nova generacija usisavača počinje s Mi Robot Vacuum MOP 2 Pro

Sadrži ažurirani LDS navigacijski sistem sa 3000 Pa. Snažno usisavanje podiže snagu brisanja na novi nivo. Visokofrekventno brisanje sa zvučnim vibracijama. Usisivač može pronaći najbolju strategiju čišćenja na osnovu drugačijeg scenarija: „Y“ oblik, ponavljanje, ivica.

Potpuna nadogradnja konfiguracije! 16 tipova senzora uključujući 6 senzora za liticu, plutajuću glavnu četku, senzor ekspanzije, penjanje na prepreku visine 20 mm. Integrirani donji oklop i Lidar senzor protiv sudara. Sadrži uklonjivu vreću za prašinu velikog kapaciteta od 450 ml i elektronski kontrolirani spremnik za vodu.

Upravljajte svime putem aplikacije Mi Home, kao što je postavljanje virtuelnog zida, automatsko prepoznavanje prostorija i brisanje/čišćenje sažetaka.

Dizajn

S gornje strane ovaj robot nosi dvije tipke – jedna za pokretanje čišćenja i druga za povratak na bazu za punjenje. Gore je i poklopac ispod kojega je tipka za reset na tvorničke postavke ali i spremnik za prašinu s HEPA filterom, kojeg ćete prazniti nakon svakog ili svakog drugog usisavanja, ovisno o veličini prostora. Kapacitet mu je 450ml.

Pametna kontrola 

Kroz aplikaciju Mi Home robota ćete poslati na zadatke usisavanja, pranja ili kombiniranog rada. Birat ćete i snagu usisavanja od tihog, standardnog, umjerenog i turbo usisavanja, kao i tri razine vlaženja pri mokrom pranju. Vodu ispušta elektronički koristeći vibracije i prilično će dobro prebrisati usisane podove kreću ći se u Y putanji oponašajući tako ručno pranje podova. Uklonit će manje tvrdokorne mrlje i nečistoće.

Baterija

Opremljen je baterijom kapaciteta 5200mAh što je dovoljno za 3 sata kontinuiranog usisavanja no ovisit će o režimu rada. Ako se usred posla baterija potroši, sam će se vratiti na punjenje i nakon toga nastaviti posao. Kvaliteta usisavanja na ravnim površinama poput laminata i parketa je odlična. Snaga usisavanja je 3000 Pa.

 

Dimenzija: 353 x 96.5 x 353 mm

Težina: 3.7 kg

Bluetooth: DA

Kapacitet baterije: 5200 mAh

Usisna snaga: 3000 Pa

Kapacitet spremnika za prašinu:450 ml

Kapacitet spremnika za vodu: 250 ml

Newsletter
Prvi saznaj za super popuste i novosti iz svijeta mobitela
To-top