Proizvodi
0 kom 0

XIAOMI MI H300 FEN ZA KOSU

Šifra proizvoda: 4559
Cijena
79,00 KM
MPC:
86,90 KM
U cijenu je uključen PDV (17%)

Proizvod trenutno nije dostupan

Obavijesti me kada ponovno postane dostupan

Dostava brzom poštom u roku 24-48h
Ovaj proizvod možete platiti pouzećem, karticama na rate, e-bankarstvom
Tehničke karakteristike
Dimenzija
135 x 77 x 215 mm
Težina
498 g
Snaga
1600W
Stanje
Novo
Garancija / Jamstvo
12 mjeseci
O proizvodu

Xiaomi Mi jonski fen za kosu H300 je inovativne strukture i dolazi sa ultra kratkim kućištem, što omogućava udobno držanje. Zbog svojih malih dimenzija savršen je saveznik i na svakom putovanju.

Oslanjajući se na princip rada avionskih turbo motora, jedinstven dizajn sa zakrivljenim lopaticama i izlazom za vazduh smanjuje gubitke snage i efikasno poboljšava brzinu protoka vazduha. Motor visokih performansi proizvodi snažan protok vazduha koji brzo i efikasno suši kosu bez potrebe za visokim temperaturama. Brzina strujanja zraka je 20 m/s.

Detektori provjeravaju temperaturu 60 puta u sekundi i rezultat direktno šalju procesoru radi podešavanja temperature vazduha u realnom vremenu. Uvjerićete se da temperatura ostaje stabilna na 57 stepeni C. Kontrola temperature sprečava oštećenje kose i pomaže vašoj kosi da održi zdrav sjaj. Snažan protok vazduha omogućava brzo isparavanje vode, smanjujući vrijeme provedeno u sušenju kose.

Blagotvorna dejstva jonskog generatora

Ugrađeni jonski generator može osloboditi čak 50 miliona negativnih jona u svom snažnom protoku vazduha, što smanjuje statički elektricitet, sprečava kovrdžanje, pomaže kod ispucalih krajeva i daje kosi prirodan, jači sjaj. Omogućava, takođe, brzo i nježno sušenje za poboljšanje zdravlja vaše kose.

Kontrolišite sušenje kose sa Mi Fenom za kosu H300 i sačuvajte podešavanje temperature radi lakše upotrebe. Omogućava slobodno prebacivanje između toplog i hladnog vazduha, kao i bolju kontrolu brzine vazduha. Jednostavnim pritiskom upalite, a zatim izaberite jedno od tri podešavanja temperature. Korišćena temperatura će se automatski sačuvati i za sljedeće korišćenje.

Savršeno dizajniran rukohvat Mi fena za kosu H300 osmišljen je za udobno držanje. UV premaz je otporan na prljavštinu i mekan je na dodir, tako da omogućava udoban hvat i lako rukovanje fenom. Otpor protoka vazduha kod ovog fena se smanjuje tokom prenosa radi efikasne kontrole buke. Uz mekši zvuk i jači protok vazduha, osigurano je prijatnije iskustvo sušenja kose. Radi veće sigurnosti, ovaj fen ima višestruku zaštitu od pregrijavanja.

U podnožju ergonomske ručke, Mi jonski fen za kosu H300 ima praktičnu kuku za lakše odlaganje.

Newsletter
Prvi saznaj za super popuste i novosti iz svijeta mobitela
To-top